Semmi nem emeli ki úgy egy elbűvölő fürdőszoba hangulatát, mint egy kis elegáns csillogás! A Besco Glam IllumeCoat bevonat egyedi színekben elérhető, mint az arany, ezüst és grafit.

Az IllumeCoat három színben elérhető: arany, ezüst és grafit. Az IllumeCoat speciális szemcséinek köszönhetően, a Besco Glam réteg egy rendkívül finom, strukturált felszínt alkot, ami mélységet és csillogást kölcsönöz minden színnek. Az Illume coat tartósságára 10 év garanciát adunk, valamint rendkívül könnyű tisztán tartani is.

Besco Glam
IllumeCoat

A Besco Glam IllumeCoat egy speciálisan kifejlesztett színréteg, amelyet a szabadonálló kádak és mosdók felületére viszünk fel a gyártás végső folyamatában. Az IllumeCoat három színben elérhető: arany, ezüst és grafit. Az IllumeCoat speciális szemcséinek köszönhetően, a Besco Glam réteg egy rendkívül finom, strukturált felszínt alkot, ami mélységet és csillogást kölcsönöz minden színnek

glamour stílusú fürdőszoba

A személyre szabott fürdőszobai termékek egyre népszerűbbek az ügyfeleink körében. A Besco Glam a tökéletes megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik glamour stílusban szeretnék dekorálni a fürdőszobájukat, valamint azoknak is, akik egyvalamit szeretnének kiemelni a fürdőszobában, ami igazi wow faktor! Az összes szabadonálló kád és mosdókagyló, amely Mineral DuraBe anyagból készült, elérhető IllumeCoat réteggel, gyönyörű arany, ezüst és grafit árnyalatokban. Úgy gondoljuk, hogy a Besco Glam tökéletesen kielégíti a legigényesebb ügyfeleink vágyait is.

BESCO GLAM SZABADONÁLLÓ KÁDAK

BESCO GLAM MOSDÓK

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK SZABADONÁLLÓ KÁDAKHOZ

szabadonálló mosdók

MEGNÉZEM AZ ÁRUHÁZBAN

szabadonálló csaptelepek

MEGNÉZEM AZ ÁRUHÁZBAN