Kézzel készült

A legapróbb részletekre is különös figyelmet szentelünk, ezt jelenti a kézzel készített termék.  A szabadonálló kádjainkat képzett szakemberek alkották meg, akik a gyártás minden részletét ellenőrzik – a termék kiválasztását és a megalkotását az ügyfeleink igényei szerint. A HandMade logó garancia arra, hogy a legmagasabb minőségű egyedi terméket kapja.

Egyedi

A három fajta gyártási technológiának köszönhetően és a RAL paletta színeivel együtt szinte végtelen lehetőség nyílik egy egyedi modell megalkotására. Így a legkifinomultabb ügyfeleink igényeit is ki tudjuk elégíteni az ideális szabadonálló káddal vagy mosdókagylóval. A személyre szabott termékek növekvő népszerűsége motivált bennünket arra, hogy új megoldásokat találjunk. Ennek köszönhetően alkottuk meg a BescoGlam IllumeCoat bevonatot, amely három egyedi színben elérhető: arany, ezüst és grafit. Ez kombinálva a szabadonálló kádak és mosdókagylók időtlen designjával lehetőséget biztosít arra, hogy igazán különleges fürdőszobát rendezzen be magának.

Besco kiegészítők

Úgy gondoljuk, hogy a gondosan válogatott kiegészítők nagyon fontosak, ezért frissítettük a csaptelep és szifon választékunkat, különleges figyelmet szentelve a designra, funkcionalitásra és a termékek minden apró részletének minőségére.

Lengyel design

Lengyelországban gyártva

számít a minőség

szabadonálló kádak és mosdókagylók

Tudjuk milyen fontos helyiség a fürdőszoba minden otthonban. A családtagok itt kezdik és itt fejezik be a napjaikat. Természetesen azt szeretnénk, ha szép, funkcionális, kényelmes, biztonságos és higiénikus lenne.

Amikor az új szabadonálló kádjainkat vagy mosdókagylóinkat tervezzük, különös figyelmet fordítunk minden paraméterére – a megjelenésére, az alapanyagára amiből készül, és az apró részletekre is, amitől a fürdőszoba éke lesz a termék. Így garantáljuk azt, hogy a Besco által gyártott szabadonálló kádak és mosdókagylók a legmagasabb minőségűek legyenek, kielégítve az ügyfeleink szükségleteit és elvárásait.

részletek

Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a teljes termék tökéletes! Beleértve azokat a részeket is, amelyek a napi használat során nem láthatók, de ugyanolyan fontos szerepe van abban, hogy a fürdőszobája tökéletesen tiszta és higiénikus legyen. Minden tartozékot és kiegészítőt gondosan válogatunk össze, ezáltal is biztosítva, hogy az általunk gyártott termékek a legkisebb részletig tökéletesek legyenek. Minden egyes darab részletes minőség-ellenőrzésen esik át a csomagolás előtt.

design

Minden új modell bevezetése előtt a fürdőkádakat és a mosdókagylókat addig teszteljük, amíg olyan terméket nem kapunk, ami 100%-ig tökéletes, beleértve a kinézetét, az optimális tulajdonságokat, amik szükségesek egy kényelmes és biztonságos fürdéshez. Az összes fürdőkád és mosdókagyló univerzális és időtlen designja nem csak hosszú évekig praktikussá teszi a terméket, de az aktuális trendeknek is mindig megfelelnek.

technológia

A Besco fürdőkádak és mosdókagylók gyártásához kizárólag a legjobb minőségű, Európában gyártott alapanyagokat és alkatrészeket használjuk fel. Három gyártási technológiával készítjük a szabadonálló kádjainkat: szaniter akrilból, kompozit szaniterből és Besco Mineral DuraBe anyagból. Ez nagyon fontos azért, hogy az ügyfél pontosan az elképzelésének megfelelő terméket kapja, ezért gondosan válogatott kiegészítők széles választékát kínáljuk.

a technológia

határozza meg a termék legmagasabb
minőségét

Mineral DuraBe

A Mineral DuraBe technológiával készült termékek extrém ellenálló Gelcoat bevonattal készülnek. Ennek köszönhetően magas funkcionalitású és esztétikus termékeket tudunk gyártani. Az anyag természetes ásványi kövekből áll, mint a márvány vagy a gránit. Ezen köveknek az elegye tökéletesen sima, nem porózus felületet eredményez, ami rendkívül tartós és ellenálló az elszíneződéssel szemben. Az antibakteriális tulajdonságai megkönnyítik a termék tisztántartását. A Mineral DuraBe kádak a RAL színek bármelyikében rendelhetők, akár két különböző színben is.

TOVÁBB A MINERAL DURABE TERMÉKEK OLDALÁRA

Besco Glam
IllumeCoat

A Besco Glam IllumeCoat egy speciálisan kifejlesztett színréteg, amelyet a szabadonálló kádak és mosdók felületére viszünk fel a gyártás végső folyamatában. Az IllumeCoat három színben elérhető: arany, ezüst és grafit. Az IllumeCoat speciális szemcséinek köszönhetően, a Besco Glam réteg egy rendkívül finom, strukturált felszínt alkot, ami mélységet és csillogást kölcsönöz minden színnek.

TOVÁBB A BESCO GLAM TERMÉKEK OLDALÁRA

kompozit szaniter

A kompozit szaniter termékek extrém ellenálló Gelcoat bevonattal készülnek. A legmagasabb minőségű kompozit szaniternek köszönhetően a Besco szabadonálló kádaknak nemcsak a funkcionalitása kiemelkedő, de rendkívül esztétikusak is. Azok a termékek, amelyek ebből az anyagból készülnek, ellenállóak az elszíneződéssel és a baktériumokkal szemben. A kompozit szaniter kádak a RAL színek bármelyikében rendelhetők, akár két különböző színben is.

TOVÁBB A KOMPOZIT SZANITER TERMÉKEK OLDALÁRA

szaniter akril

A szaniter akril fürdőkádak és zuhanytálcák felülete tökéletesen sima, ami rendkívül könnyűvé teszi a tisztán tartásukat. Az akril egy olyan anyag, aminek kiválóan tartja a hőt, akár hosszú időn át is. A biztonságos használatot a csúszásmentes és antibakteriális tulajdonságai segítik elő. A kisebb karcolások és sérülések könnyen javíthatók az akril anyagának köszönhetően. Az akril termékek kizárólag fehér színben kérhetők.

TOVÁBB A SZANITER AKRIL TERMÉKEK OLDALÁRA

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK SZABADONÁLLÓ KÁDAKHOZ

szabadonálló mosdók

MEGNÉZEM AZ ÁRUHÁZBAN

szabadonálló csaptelepek

MEGNÉZEM AZ ÁRUHÁZBAN

ÁRUHÁZBAN MEGJELENŐ TERMÉKEK