milyen kádat

válasszak? 

A fürdőszoba berendezése során számos döntést kell meghozni, melyek közül az egyik legnagyobb a fürdőkád és a zuhanykabin közti választás.

Az ügyfeleink úgy gondolják, hogyha a fürdőkád és a zuhanykabin közül már választottak, akkor meg is oldódott ez a probléma. De nem is tévedhetnének nagyobbat! Miután eldöntötték, hogy zuhanykabin vagy fürdőkád legyen a fürdőszobájukban, ki kell választaniuk egy megfelelő modellt is a rendelkezésre álló széles választékból. Milyen szempontokat vegyen figyelembe fürdőkád választásakor? Itt talál egy listát, amely segít önnek, hogy az ideális modellt kiválassza:

rendelkezésre álló hely – ez az egyik kulcs paraméter! Figyeljünk rá, hogy nem csak a fürdőkád beépítéséhez szükséges hely, hanem az is fontos, hogy kényelmesen elférjen a fürdőszobában.

funkcionalitás – fontolja meg, hogy melyik az optimális választás az ön szükségletei számára. A gyártók különböző megoldásokat kínálnak kisgyermekes családoknak, valamint az idősek vagy mozgásban korlátozottak számára.

design – a megfelelően kiválasztott fürdőkád az egyik legfontosabb eleme a fürdőszobának, így az a legjobb, ha beleillik a fürdőszoba megálmodott designjába.

Büdzsé – aki körültekintően szétnéz a piacon, az biztosan meg fogja találni azt a terméket, aminél a minőség elfogadható és versenyképes árral társul.

minőség – sajnos gyakran ez egy elhanyagolt döntési szempont! Gyakran csak a fürdőkád kinézetére és árára fókuszálnak, pedig a termék megfelelő minősége biztosítja a gondtalan használatot éveken keresztül. Megéri olyan terméket választani, amire a gyártó hosszú garanciaidőt biztosít, hiszen ez egy jele a magas minőségnek.