Miért mi?

Értünk ahhoz, amit árusítunk!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a szaniter termékek forgalmazása terén. Nem tartozunk azon kalandorok közé, akik szaktudás és tapasztalat nélkül nyitnak webáruházat, és az alacsony árakon kívül nem nyújtanak semmilyen plusz szolgáltatást, és esetleg néhány hónap múlva már meg sem találja őket.

Tapasztalt munkatársaink segítenek a választásban.

A cég tulajdonosainak több mint 20 éves tapasztalata biztosítja, hogy ön a lehető legjobb terméket/szolgáltatást kapja. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársain között nem egy akad aki már több mint 10 éve erősíti csapatunkat.

Megbízható, több mint 20 éves cég vagyunk.

Cégünk nem szerencselovag, nem váltunk cégért minden évben. Családi vállalkozásként célunk, hogy hosszú távon dolgozzunk vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

Ellenőrizze le: Cégünk a Niagara System Kft. köztartozásmentes adózó!

Szakszerű, kielégítő felvilágosítással tudunk szolgálni Önnek akár már a tervezés fázisában.

Nem csak kiszolgáljuk, de amennyiben igényli javaslatokat is teszünk, hogy a kiválasztott termékével elégedett legyen. Nem az árbevétel maximalizálására törekszünk, hanem elégedett vevőket – partnereket szeretnénk látni, aki később is örömét leli a tőlünk vásárolt termékben és jó szívvel ajánl minket ismerőseinek.

A legjobb beszállítókkal dolgozunk együtt!

Közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatba, vagy magunk gyártjuk a terméket. Beszállítóinkkal nem csak üzleti kapcsolatot tartunk fenn, hanem partnerként viszonyulunk egymáshoz! Minden esetben továbbítjuk vásárlóink észrevételeit, javaslatait, kéréseit beszállító partnereinknek, akik azt maximálisan figyelembe veszik a termékek fejlesztésekor, vagy új termékek kiválasztásakor.

Kimagasló ár/érték arányú termékeket ajánlunk!

Van olcsóbb?  – Lehet …  Van jobb? –Talán… De hogy olcsóbb és jobb lenne, azt nem tudjuk elképzelni!
A kiválasztásnál elsődleges szempont a minőség, és az ár csak ezután jön!

Mi partnerként kezeljük a vásárlóinkat a vásárlás után is!

Nem csak addig kedves számunkra egy vevő, amíg kifizeti a terméket. Vásárlás után is szívesen fogadjuk észrevételeit, ha megosztja velünk az örömét. Ha véletlenül panasza lenne, akkor igyekszünk segítséget nyújtani annak minél gyorsabb elintézésében.

A garanciális időszakon túl is segítséget nyújtunk, ha gondja lenne!

Alkatrész vagy csak karbantartás – fordulhat hozzánk nyugodtan.