A SPA medencékről

Fúvókák

Az összes fúvóka nagy szilárdságú tartós műanyagból készül. A minden masszázshelyen másmás izomcsoportok ellazításáról különféle típusú fúvókák gondoskodnak. A medence tervezésekor figyelembe vették ezeket az igényeket, és ezért is alkalmaznak különféle fúvókákat. A vállnál és a gerincnél egyes ülésekbe forgó, szinte lüktető fúvókákat szerelnek. A medencében tartózkodás élményét a lábmasszírozó fúvókák teszik teljessé. Az Ön választása szerint kaphat egy erős terápiás vagy egy gyengéd, stressz levezető masszázst.

Ultimate Water víztisztító rendszer

A fürdő életereje a víz maga. Mikor szeretne feltöltődni, felfrissülni medencéjében, nem kell aggódnia a medence Ultimate Water – víztisztító rendszerével fürdője mindig friss és csillogóan tiszta lesz. Hosszú ideje az úszómedencék vizét klórral tartják tisztán, de a huszadik század végi fejlesztéseknek köszönhetően ma már a sokkal modernebb Ózonos tisztítás kiszorítja ezt az elavult megoldást. Az Ultimate Water – víztisztító rendszer átfogó megoldást biztosít. A medence lényege maga a víz. Az egyedülálló vízkezelési rendszer megbízható megoldás, csendesen és észrevétlenül dolgozik, hogy Önt mindig kristálytiszta, és megfelelő hőmérsékletű medence várja. Kiváló szűrőrendszer, és korszakalkotó ózonos tisztítási technológia tartja a vizet tisztán, frissen, és biztosítja annak lágyságát. A nagyvárosi rendszerekhez hasonlóan az Ultimate Water víztisztító rendszer a vízben lévő minden szennyeződéssel megbirkózik, a baktériumokat és vírusokat kiírtja, és kiszűri az egyéb szennyeződéseket, mint a por, homok, valamint a fürdőzőkről leoldódó egyéb anyagokat pl. testápolókat.

Miért válasszon a Niagara Wellness medencéiből?

Amikor vásárol egy Niagara Wellness medencét, akkor a legjobbat kapja mindenből – nagy teljesítmény, kiváló gyártási minőség, kiegészítők, terméktámogatás, és garanciális háttér. Az Ultimate Water -víztisztító rendszerrel speciálisan kialakított tisztító tartályokban, 24 órán keresztüli folyamatos tisztítást, amelyet egy külön keringető szivattyú biztosít. A legtöbb ózon tisztító rendszernek több hátránya van mint előnye a folyamatos használat során, de ez az egyedi megoldás lehetővé teszi, hogy szakaszosan a felhasználást nem zavarva a szükséges tisztítást a rendszer elvégezze. A széles beömlőjű skimmer minimalizálja a szükséges rendszertisztítást. A forradalmi 5x-ös tisztítórendszer minden szennyeződéssel megbirkózik. Mosható tisztító szűrők. Mindenben megfelel a legszigorúbb szabványoknak is.

Víz alatti ülések, nyugágyak

Az Európában használatos minden típusú ülések megtalálhatók a medencekínálatunkban, többek között masszázsülés, célzott terápiás ülés, általános terápiás ülés, ágyéktáji terápiás ülés. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően biztosítja a felhasználók számára a kényelmes elhelyezkedést, az ideális súlyelosztást. Az ülések kialakításánál figyelembe vették a masszázsrendszer használatánál felmerülő hidrodinamikai jellemzőket is, így azok minden alkalmazási területen kellemes, kényelmes elhelyezkedést biztosítanak. Minden ülés kialakítása a professzionális tervezésnek köszönhetően jól idomul a test formájához. A masszázs ülések kényelmes ellazulást biztosítanak anélkül, hogy ellebegnénk a helyünkről.

Alátámasztás

A sarkoknál fa erősítést használunk a rugalmasság megőrzésére. Az ülő és teherviselő részek rozsdamentes acél merevítéssel vannak alátámasztva. A függőleges merevítésekkel ellátott vázszerkezet biztosítja, hogy a Niagara Wellness medencék a világon a legmasszívabbak közé tartoznak, rendkívül erősek, és ellenállóak a korróziós hatásokkal szemben is.

Elektronikus vezérlés

Hőmérséklet beállítás; Automata szűrési ciklus beállítása; Digitális óra; CD kezelése; Rádió, 10 programozható memóriahellyel; 87 fokozatú hangerő szabályozás kijelzővel; Elfagyás elleni védelem; Szünetmentes áramforrás a beállítások megjegyzésére; Alacsony- és túlfeszültség védelem; Billentyűzár Folyamatos mikroprocesszoros felügyelet ügyel a pontosságra, a biztonságra, és a megbízhatóságra. A biztonsági rendszer folyamatosan ellenőrzi a vízhőmérsékletet 1 C fokos pontossággal. A gyári tisztítórendszer-beállítás energiatakarékos módon biztosítja a legnagyobb hatékonyságot. A háttérvilágítás és a gombok kialakítása lehetővé teszi a könnyű éjszakai használatot is. A terápiás Jet-ek automatikusan kikapcsolnak 20 perc után. A biztonsági kód megvédi rendszer beállításait a gyerekek általi, vagy a véletlen módosításoktól.

Multimédia

Régen felismerték már, hogy a zene és a víz együtt nyugtató, és a relaxálást elősegítő hatást fejt ki. Mindkettő előnyeit élvezheti a medencében. Amíg a fúvókák masszírozzák a testet, elmerülhet a kedvenc dallamaiban. Számos különböző zenei felszereltség rendelhető, hogy az igényeket tökéletesen kielégíthesse. A gyári felszerelés tartalmaz AM/FM rádiót, CD-DVD és MP3 lejátszót, a medence előlapjába építve.

TV

Minden Niagara Wellness medence DVD lejátszására is alkalmas készülékkel van felszerelve, így könnyen csatlakoztatható hozzá a 15”- os (kb. 36 cm) LCD TV készülék. Kapcsoljon TV-t a medencéjéhez, és biztosan nem marad le kedvenc műsoráról, vagy csak nézzen egy jó filmet masszázs közben!

Pop-Up hangszórók

A Pop-Up hangszóró kiemelkedő hangzást biztosít a medence környékén.

Lépcsők

A hagyományos lépcsőkkel ellentétben, ezek a lépcsők gyakorlatilag örökké újnak néznek ki. 4 főbb darabból állnak, és másodpercek alatt összerakhatók. Nagyon időtálló erős fából vagy műanyagból készülnek. A lépcsők teherbírását több mint 500kg-al tesztelték.

Száloptikás világítás

Ez a fényterápiás világítás tovább növeli a medencében tartózkodás élményét. A sok pici fénypontból álló világítás a luxus érzését erősíti, sötétben igazi romantikus hangulatot kelt.

Faborítás

Három színben érhető el, a gyönyörű és tartós burkolatok és kiegészítői ugyanolyan fából, Kanadai Hemlockból készülhetnek. A borítás a medence széle alatt helyezkedik el, így jelentősen csökkentve az ázás veszélyét, és a burkolat karbantartásának költségeit.

Aromaterápia

Már a régi időkben is illóolajokat használtak a gyógyszerek, parfümök és kozmetikumok hozzávalóiként. Az illatos anyagok különösen az ősi egyiptomiak által voltak nagyon kedveltek. Ma az aromaterápia újra népszerű különösen Nyugat-Európában, Észak-Amerikában és Japánban. A népszerűségéhez hozzájárul, hogy az anyagok, amiket használnak, tiszták és természetesek és nem okoznak mellékhatásokat. Az aromaterápiát a masszázsmedencékben is előszeretettel alkalmazzák. Gyógyító hatása függ a növényektől, amiket használnak, és a rendszer a hatékonyságától, ami az aromákat eloszlatja. Az olajok hatással lehetnek a közérzetre, megszüntethetik a fáradtságot, csökkenthetik a stresszt, és pihentető érzést tudnak nyújtani. Mikor belélegezzük, az agyban és az idegrendszerben fejtik ki hatásukat. Minden Niagara Wellness medence rendelkezik aromaterápiás tartállyal.

Kerti medenceházikó

A kézműves szaktudásnak, és a kiemelkedő felszereltségnek köszönhetően a Niagara Wellness medenceházikói bárhol a világon a legjobbak közé tartoznak. Egy luxus medenceházikó stílusos kiegészítője a medencének, amely szép, nyugalmat és biztonságot ad. A lekerekített sarkok, és a francia stílusú ablakok elegánsak, és kiemelik a medencét, mint a kert központját. Válasszon fa, fém vagy akár plexitetős változatokból, opcióként bárpultot, bárszéket, és egyéb kiegészítőket. A medenceházikóik kimondottan a medencére épülnek, és úgy nyújtanak biztonságot, és védelmet az időjárás viszontagságaitól, hogy nem foglalnak több helyet a kertben. A medenceházikók többféle méretben és formában és számos más területre akár önálló egységként is használhatók.

Tetőmozgató szerkezet

Segítségével egyedül is könnyen leemelhető a medence borítása.

Hőszigetelő medenceborítás

A medenceborítás nem csak a medence tisztántartását szolgálja megakadályozva a szennyeződések (falevelek, rovarok stb.) vízbe jutását, hanem a víz hőfokának szinten tartásában is segít. A hőszigetelő borítás alkalmazásával jelentős energia megtakarítás érhető el, mivel így sokkal kevesebb energia szükséges a kívánt hőmérséklet fenntartásához. A kritikus pontokon lévő alumínium erősítések egyszerre szolgálják a tető masszív felépítését, és könnyű súlyát. A 4 rétegű duplán varrott Vinyl borítás különösen hosszú élettartamot biztosít a tetőnek. Az extra erős 5 rétegű fogók nagyon hosszú élettartamúak. Minden egyes tető kialakításának köszönhetően kapcsolható a tetőemelő rendszerhez.

Hőszigetelés

Mi a hőszigetelés, és miért fontos? A hőszigetelés tartja melegen a medencét, és benne a vizet. A legtöbb medence tulajdonos lefedi a medencéjét, hogy a víz könnyebben tartsa meg a hőmérsékletét, de gyakran megfeledkeznek a medence oldalának és aljának hőszigeteléséről. Ezzel szemben megfelelően hőszigetelt medencével a havi üzemeltetési költségek akár a felére csökkenthetőek. A Niagara Wellness medencéi 5 cm vastag poliuretán szigeteléssel készülnek.

SWIM-SPA medencék

A Niagara-Wellness Spa medence számos felhasználási lehetőséget biztosít. Használhatják sportolók úszáshoz, evezéshez, az edzés utáni izomlazításhoz, nyújtáshoz, vízi-aerobikhoz. Rendkívül hasznos – szakember irányításával – sérülések rehabilitációjához. A legtöbb úszómedencében van pihenő – ülőhely kialakítva, elválasztva az úszótértől. Ez biztosítja a lehetőséget, hogy hátradőljünk, ellazuljunk, egy hideg ital mellett elbeszélgessünk a családtagjainkkal, barátainkkal, vagy csak kellemesen eltöltsük az időt, élvezve a meleg víz jótékony hatásait. Kiválóan alkalmasak családi időtöltésre, ahol a szülők kényelmesen elhelyezkedve, a gyerekek pedig úszva, mozogva élvezhetik a medence nyújtotta előnyöket, szolgáltatásokat. Az úszótérbe való rendkívül egyszerű átjutásnak köszönhetően nagyon könnyű váltani a kényeztető masszázs, és az egész testet megmozgató vízi sport tevékenység között. Ezek a többcélú párhuzamosan használható szolgáltatások világszínvonalon biztosítják a felhasználók szórakozását. Az úszómedence 5 nagyteljesítményű Turbo Jet-el valamint irányváltókkal szerelve bármilyen vízáramlást lére tud hozni, amire szükség lehet.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close